Τριαντάφυλλος Καρανάτσιος - Electrical Engineering
Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων Βέροια Ημαθίας


Η επιχείρησή μας “Τριαντάφυλλος Καρανάτσιος” η βρίσκεται στην Βέροια Ημαθίας, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 22 χρόνια στο χώρο των ηλεκτρολογικών εργασιών δίνοντας αξιόπιστες προτάσεις και λύσεις για κάθε ηλεκτρολογική εργασία που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το έμπειρο προσωπικό της επιχείρησής μας απαρτίζεται από ηλεκτρολόγους μηχανικούς με πείρα και γνώση, που διαθέτουν χρόνια προϋπηρεσίας στον κλάδο. Έτσι, μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική εργασία επιθυμείτε εξυπηρετώντας άμεσα όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με συνέπεια και επαγγελματισμό, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και υλοποίηση νέων ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και αυτοματισμούς, αλλά και την αντικατάσταση και εκσυγχρονισμό παλαιότερων δικτύων.
 

 


 

 
 
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Επίσης, είμαστε στην διάθεσή σας για συστήματα ασφαλείας, συναγερμούς, φωτοβολταϊκά, έξυπνες εγκαταστάσεις αλλά και κάθε ηλεκτρολογική εργασία που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες κάθε ηλεκτρολογικής εργασίας, προσφέροντάς σας εξειδικευμένες λύσεις. Παρέχουμε ολοκληρωμένες προτάσεις, ικανοποιώντας κάθε λειτουργική και αισθητική σας απαίτηση σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιτάξεις.

Η διαρκής ενημέρωση στην εξέλιξη των ηλεκτρολογικών εργασιών μας δίνει την δυνατότητα, να προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες του πελάτη και πάντα με γνώμονα την ειλικρίνεια, τη συνέπεια και την υπευθυνότητα.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός, τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και η πολύχρονη εξειδίκευσή μας στις ηλεκτρολογικές εργασίες εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας. Έτσι, οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας θα προβούν σε μία εξατομικευμένη μελέτη στο χώρο σας και θα σας προτείνουν τις πλέον συμφέρουσες λύσεις. Εξυπηρετούμε την Ημαθία, όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.